Despre noi

Despre noi

Misiunea noastră

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră continuă misiunea USAMV de a susține dezvoltarea personală a studenților săi pe tot parcursul academic. Obiectivul principal al Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti este de a oferi servicii complete și transversale din punct de vedere al dezvoltării psihologice, al carierei, al accesibilității la piața locurilor de muncă pentru a satisface nevoile de dezvoltare ale tinerilor care aleg să devină studenţii noştri.
Menținem cele mai înalte standarde ale profesiei noastre pentru furnizarea de servicii bazate pe etică și responsabilitate. Profesioniștii noștri dedicați sprijină misiunea academică a USAMV prin parteneriate şi consultare atât cu cadrele didactice cât şi cu alte părți interesate să contribuie la dezvoltarea tinerilor studenţi.
Oferim servicii și programe incluzive și dăm voce experiențelor variate ale studenților, oferind un loc sigur pentru a fi auziți, apreciați și ajutaţi.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră

Despre noi

Dotări

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră dispune de un spaţiu generos împărţit în 3 birouri de lucru, 3 săli de curs şi 2 săli modulare.

Sălile de curs au o capacitate de 25 – 30 de persoare, sunt dotate cu mobilier, laptopuri, videoproiectoare şi flipchart-uri.

Cele 2 săli modulare sunt dispuse central, suportă o capacitate de cel mult 50 de persoane şi oferă un sistem de videoconferinţă.

În eventualitatea organizării unor cursuri în sălile disponibile din cadrul Centrului, există posibilitatea amenajării unui spaţiu de coffee break.

Despre noi

Raport activitate

Raport CCOC 2023

Raport CCOC 2022

Raport CCOC 2021

Raport CCOC 2020

Raport CCOC 2019

Raport CCOC 2018

Raport CCOC 2017

Raport CCOC 2016