Consiliere oferta educațională

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră oferă gratuit tinerilor și parinților acestora, informare și consiliere privind programele de studii și domeniile în care pot activa după absolvire, despre activitățile extracurriculare la care pot participa pe parcursul anilor de studiu și despre viața de student. Activitatea de consiliere se desfășoară atât în sălile de consiliere din clădire centrului, cât și în cadrul vizitelor pe care le organizăm în liceele din țară și la târguri educaționale.

OPEN DAYS la USAMV BUCUREŞTI Solicită o vizită în liceul tău! Află acum ce facultate ţi se potriveşte!

OPEN DAYS la USAMV BUCUREŞTI

Evenimente

Suntem o comunitatea cărei misiune este să te ajute să descoperi că ești #extraordinar! Beneficiezi de multiple avantaje și de o varietate de programe de studii.

Dacă te pregătești, bineînțeles cu emoții, să termini liceul și să faci următorii pași spre formarea ta profesională, vino în campusul nostru universitar să petreci o zi diferită! Îți vom face turul campusului, a celor 7 facultăți și răspundem tuturor întrebărilor.

✓ Vizite ghidate de către personalul CCOC;
✓ Prezentarea ofertei educaţionale într-unul dintre amfiteatrele universităţii;
✓ Vizită la facultăţi, câmpuri didactice experimentale, parcul dendrologic, grădina botanică, rozariu, seră, complexul sportiv, precum şi vizitarea Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră al USAMV;

Opțional: Vizită la Stațiunile Didactice ale USAMV București:

✓ Stațiunea Didactică și de Cercetare ‐ Dezvoltare Agronomică Moara Domnească, situată la aprox. 25 km de Campusul Agronomie-Herăstrău;
✓ Staţiunea Didactică de Cercetare – Dezvoltare pentru Viticultură şi Pomicultură Pietroasa – Istrița (Județul Buzău).

Află totul despre viața de #studentUSAMV și programează-te pentru un tur ghidat în campus!

Solicită o vizită în liceul tău!

În cadrul vizitelor în licee, consilieriii CCOC prezintă oferta educaţională a celor șapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti, domeniile în care pot activa după absolvire, activitățile extracurriculare din timpul facultății, precum și informații depre viața de student.

Guaranteed -> Află acum ce facultate ţi se potriveşte!

Let's have fun!

Încearcă Quiz-ul nostru să vezi care facultate ți se potrivește!

Esti nehotarat, vrei sa cunosti campusul?

Programeaza o discutie cu unul din consilierii Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera.

    "Completând acest formular te poți înscrie pentru a participa la ședințe de consiliere educațională susținute de către specialiștii CCOC.
    În cel mai scurt timp de la înregistrare, vei fi contactat de către un consilier din echipa CCOC pentru a stabili împreună detaliile programării."