Evenimente

Targul USAMV Jobs

Cariera

Participă anual în cadrul campusului la cel mai important targ dedicat carierei. Intră în contact direct cu firmele de top ale domeniului!

01

Jobs

Creează conexiunea între studenții, masteranzii și absolvenții aflați in căutarea unui loc de muncă cu angajatorii interesați să recruteze tineri specialiști.
02

Workshops

Traininguri susținute de specialiști pentru orientarea ta profesională
03

Companii

Înscrie-ți compania la Târgul de joburi USAMVJobs și prezintă oferta studenților noștri

Cross USAMV

Evenimente

În anul 2022, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră a lansat evenimentul sportiv, Crosul USAMV. Competiția se bucură de egida Federației Române de Atletism și are ca ambasador oficial pe Campioana Olimpică, Gabriela Szabo. Scopul principal al “Crosului USAMV” este să devină un eveniment de marcă al universității care să susțină promovarea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București atât în țară, cât și internațional și prin intermediul principiilor unui mod de viață sănătos. Competiția sportivă a primăverii este dedicată studenților și tuturor iubitorilor de sport, de la mic la mare și se desfășoară anual în Campusul Agronomie – Herăstrău. Traseul de 5 K si 10 K al Crosului USAMV este Certificat World Athletics, de la prima ediție, oferind studenților posibilitatea de a alerga într-o competiție universitară #internațională. Peste 600 de participanți, de la mic la mare, au luat parte la cele trei tipuri de trasee puse la dispoziție: 1K, 5K sau 10K.

Bobocfest

Evenimente

Începând cu anul 2018, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră a lansat Bobocfest. La acest eveniment bobocii află de ce este #extraordinar să fii student la USAMV și își cunosc colegii și profesorii într-un mod distractiv. Într-un mediu relaxat, în aer liber, bobocii interacționează cu reprezentanții asociațiilor studențești, culeg informații valoroase despre activități extracurriculare și cluburi, voluntariat, burse Erasmus, sport, distracție și participă la un tur ghidat al campusului.