Orientare în carieră

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră oferă gratuit tinerilor și parinților acestora, informare și consiliere privind programele de studii și domeniile în care pot activa după absolvire, despre activitățile extracurriculare la care pot participa pe parcursul anilor de studiu și despre viața de student. Activitatea de consiliere se desfășoară atât în sălile de consiliere din clădire centrului, cât și în cadrul vizitelor pe care le organizăm în liceele din țară și la târguri educaționale.

Orientare în carieră Vorbește cu un consilier CV Maker USAMV

Când privești procesul de orientare în carieră, s-ar putea să te gândești la acesta ca la ceva care devine important doar la sfârșitul studiilor tale, sau legat strict de găsirea unui loc de muncă, dar însemnă mult mai mult.
Alegerea unei cariere constă într-o serie de etape în care te cunoști mai bine atât pe tine cât și piața locurilor de muncă. Procesul de orientare în carieră este interesant de aprofundat, chiar dacă ești la începutul studiilor.

Procesul de orientare în carieră constă în 7 etape:

OPEN DAYS la USAMV BUCUREŞTI

Evenimente

Suntem o comunitatea cărei misiune este să te ajute să descoperi că ești #extraordinar! Beneficiezi de multiple avantaje și de o varietate de programe de studii.

Dacă te pregătești, bineînțeles cu emoții, să termini liceul și să faci următorii pași spre formarea ta profesională, vino în campusul nostru universitar să petreci o zi diferită! Îți vom face turul campusului, a celor 7 facultăți și răspundem tuturor întrebărilor.

✓ Vizite ghidate de către personalul CCOC;
✓ Prezentarea ofertei educaţionale într-unul dintre amfiteatrele universităţii;
✓ Vizită la facultăţi, câmpuri didactice experimentale, parcul dendrologic, grădina botanică, rozariu, seră, complexul sportiv, precum şi vizitarea Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră al USAMV;

Opțional: Vizită la Stațiunile Didactice ale USAMV București:

✓ Stațiunea Didactică și de Cercetare ‐ Dezvoltare Agronomică Moara Domnească, situată la aprox. 25 km de Campusul Agronomie-Herăstrău;
✓ Staţiunea Didactică de Cercetare – Dezvoltare pentru Viticultură şi Pomicultură Pietroasa – Istrița (Județul Buzău).

Află totul despre viața de #studentUSAMV și programează-te pentru un tur ghidat în campus!

Consilierii lucrează în mod confidențial cu studenții pe o gamă largă privind orientarea în carieră, de la autoevaluare și luarea deciziilor până la sfaturi specifice privind pregătirea CV-ului, a scrisorilor de intenție pentru a aplica la un job.

Solicită o vizită în liceul tău!

În cadrul vizitelor în licee, consilieriii CCOC prezintă oferta educaţională a celor șapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti, domeniile în care pot activa după absolvire, activitățile extracurriculare din timpul facultății, precum și informații depre viața de student.

Guaranteed -> Află acum ce facultate ţi se potriveşte!

Let's have fun!

Încearcă Quiz-ul nostru să vezi care facultate ți se potrivește!

Crează-ți rapid și profesional primul tău CV cu ajutorul generatorului nostru gratuit. Introdu-ți detaliile personale și începe să-ți completezi CV-ul. La final, ai un CV în format pdf, iar pe e-mail link pentru actualizare rapidă oricând!
Ai la îndemână un format vizat de experți pentru CV-ul tău.

    Completând acest formular te poți înscrie pentru a participa la ședințe de consiliere susținute de către specialiștii CCOC.