Târgul USAMV Jobs

Centrul pentru Consiliere și Orientare în Carieră îți oferă acces la resurse concepute pentru a-ți descoperi vocația și traseul profesional. Ai nevoie de ajutor în găsirea unui viitor job? Suntem aici în fiecare zi pentru ca tu să pornești cu dreptul! Dacă eşti student, masterand sau proaspăt absolvent şi eşti în căutarea unui program de internship plătit sau un job entry-level participă la Târgul de joburi USAMVJOBS! Târgul de joburi are loc anual, în luna aprilie, în fața Centrului pentru Consiliere şi Orientare în Carieră iar participarea este gratuită. Află informaţii despre activitatea companiilor şi procesul de aplicare pentru ofertele de angajare şi progamele de internship. Participă la workshop-urile susţinute de reprezentanţii companiilor participante. Pășește către o carieră de succes chiar din anii studenției!

Workshopuri CV Maker USAMV Jobs Înregistrare Companie

Un workshop poate oferi participanților noi cunoștințe, abilități și tehnici, precum și de a le oferi oportunitatea de a colabora cu alți experți din domeniu și de a discuta probleme și soluții relevante.

Workshop-ul se concentrează pe activități interactive și practice, care permit participanților să aplice cunoștințele dobândite în mod activ în dezvoltarea carierei.

Workshop-uri despre cum aplici la un job, cum intocmești CV-ul, precum și sfaturi pentru interviul de angajare.

Poţi participa la workshopuri

  • Organizate de CCOC
  • Organizate de angajatori

Urmăreşte site-ul şi pagina de facebook pentru a afla informaţii despre workshopurile propuse de angajatori.

Crează-ți rapid și profesional primul tău CV cu ajutorul generatorului nostru gratuit. Introdu-ți detaliile personale și începe să-ți completezi CV-ul. La final, ai un CV în format pdf, iar pe e-mail primeşti un link pentru actualizare rapidă oricând!
Ai la îndemână un format vizat de experți pentru CV-ul tău.

 

USAMVJobs  este o platformă de joburi ce realizează legătura între angajatori din domeniu și studenții şi absolvenții Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.
Platforma este dezvoltată de Centrul pentru Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) și își propune atragerea de parteneriate cu firme din domeniu, pentru a oferi studenților și absolvenților Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București oportunităţi de angajare, programe de internship şi activităţi de voluntariar.
Dacă ești student sau absolvent USAMV București, înregistrează-te gratuit în platformă, încarcă CV-ul şi aplică la joburile disponibile. 

Evenimentul cu participare gratuită atât firmelor cât şi studenţilor, creează o conexiune între studenții, masteranzii și absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă, cu angajatorii interesați să recruteze tineri specialiști din domeniile USAMV.

Înscrie-ți compania la Târgul de joburi USAMVJobs și prezintă oferta studenților noștri!

Rezervă un loc companiei tale prin completarea formularului de înscriere și un coleg din echipa noastră te va contacta să îți confirme înregistrarea.

În vederea identificării principalelor cerințe ale angajatorilor din mediul public și privat cu privire la competențele absolvenților și procesul de angajabilitate al acestora, vă rugăm să completaţi Chestionar FEEDBACK