Zilele Porților Deschise – USAMV BUCUREȘTI

În perioada 23 aprilie – 4 mai Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București organizează Zilele Porților Deschise, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII și tinerilor interesați de domeniile fundamentale: „ştiinţe inginereşti” și „ştiinţe biologice și biomedicale”.

În această perioadă tinerii pot vizita laboratoarele de specialitate și participa la cursuri și întâlniri cu cadrele didactice din cadrul facultăților, care le vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare.

De asemenea, zilnic se vor organiza tururi ghidate ale campusului Agronomie-Herăstrău și Medicină Veterinară Cotroceni, unde vor fi prezentate locurile emblematice și zona studențească, tinerii având posibilitatea de a se familiariza cu locurile în care își vor petrece studenția. Pe parcursul tururilor de vizitare, grupurile de elevi vor fi însoțite de un ghid care le va oferi detalii și informații despre locurile vizitate și facilitățile din cadrul campusului.

Tinerii vor avea posibilitatea de a interacționa cu studenți și reprezentanți ai Asociațiilor studențești ale facultăților și de a participa la prezentarea ofertei educaționale.

Înscrierile la Zilele Porților Deschise se fac online, la adresa de email cabinet.prorectorat@usamv.ro sau la numerele de telefon: 0756.136.321/0757.093.599. Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de dorințele și opțiunile fiecărui grup de participanți.

INVITATIE