USAMVJOBS 2019

I N V I T A ȚI E

 

Vă invităm în data de 15 mai 2019, între orele 10.00 -17.00, la Târgul de joburi “USAMVJOBS 2019”,organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră AgriCons – AgriTin, din cadrul Universităţii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Bucureşti.

Evenimentul se adresează angajatorilor interesați să recruteze tineri specialiști în domeniile: Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Medicină Veterinară, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii sau Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Târgul de joburi va avea loc în Campusul Agronomie – Herăstrău (Bd. Mărăști nr. 59, sector 1), într-un spațiu special amenajat, în aer liber, ce va fi amplasat în fața clădirii Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră AgriCons – AgriTin.

Participarea la Târgul de joburi “USAMVJOBS 2019” este gratuită și include următoarele servicii:

  • publicarea anunțurilor de recrutare pe site-ul:usamvjobs.ro;
  • promovarea companiilor participante prin flyere, broșuri sau orice alte obiecte promoționale furnizate de către acestea;
  • fiecare companie participantă la eveniment va avea la dispoziție un stand pentru prezentarea ofertelor de locuri de muncă, discuții cu participanții la târg, strângerea CV-urilor sau organizarea unor interviuri de preselecție;
  • angajatorii pot organiza, dacă doresc, scurte prezentări ale companiilor, ce pot fi susţinute de reprezentanții acestora în anumite intervale orare stabilite împreună cu Centrul de Consiliere.

Având în vedere perioada de desfăşurare a târgului, timpul pentru susţinerea prezentărilor este limitat la maxim 20 min pentru fiecare angajator.

Pentru susținerea prezentărilor, vă rugăm să vă înscrieți din timp. Pe parcursul zilei se pot susține maxim 10 prezentări.

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment până la data de 06.05.2019.

Pentru orice alte informații suplimentare, vă stăm la dispoziție.

Vă aşteptăm!

Oana Mihalascu
Director – Departament Orientare în Carieră
Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră AgriCons – AgriTin (CCOC)
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Tel/Fax: +4 0314 334 189
Mobil: +4 0753 832 440
E-mail: consiliere@usamv.ro;
https://usamv.smartlms.ro/backup/; http://usamvjobs.ro/