Program de stagiatură “PRODUSE ROMÂNEȘTI” în Abatorul Periș

Prezentarea va avea loc joi, 10 mai 2018 ora 12.00
Locația: Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră AgriCons- AgriTin
Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Grupul AGRICOVER lansează în Mai 2018 programul de stagiatură PRODUSE ROMÂNEȘTI în Abatorul Periș , destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în industria alimentară.

Abatorul Periș procesează săptămânal peste 8.500 de capete (porc) și are o echipă de 370 de oameni. Unitatea de producție face parte din grupul Agricover din 2015, grup românesc cu 18 ani de activitate în agricultură și zootehnie.

Agricover, prin activitatea Abatorului Periș, susține în mod durabil dezvoltarea capacității de producție interne. Crește astfel prezența cărnii de porc autohtone pe mesele românilor și, astfel, ne bucurăm de gustul tradițional al cărnii de porc românești, de calitate superioară în raport cu cea de import.

Avem nevoie de 15 tineri inteligenți, creativi, cu discernământ și entuziasm.

Programul de stagiatură se desfășoară pe o perioadă de 3 luni în unitatea noastră din Niculești – Periș (lângă Otopeni).

Caracteristicile programului:
• Experiență directă cu toate departementele pe fluxul de producție;
• Cunoașterea portofoliului de produse : specificații, caracteristici;
• Privire de ansamblu asupra activității unității.

După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.

Programul va dura 3 luni, perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în toate activitățile unității noastre. Programul cuprinde 15 poziții plătite.

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru studenţi/masteranzii facultăților de profil, făcând parte dintr-o echipă profesionistă.