Primul PAS Program de internship 2018 – ediția a doua

Grupul AGRICOVER relansează în 2018 programul de internship “Primul PAS” destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în Agribusiness, Agrifinance și Agrifood.

Prin acest demers ne adresăm în primul rând următoarelor specializări: agricultură, managementul calității alimentare, economie, politehnică, cibernetică și tehnologia informației, comunicare și resurse umane.
Agricover este o platformă de soluții integrate pentru agricultură, construită pentru a răspunde în timp real nevoilor concrete ale fermierilor. Inovația face parte din noi. Avem 18 ani de activitate și construim soluții flexibile și eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor noștri.

Avem o vizune integrată a agriculturii moderne și sustenabile. Iar această perspectivă largă asupra domeniului, alături de soluțiile avansate pe care le dezvoltăm, ne permit sa susținem performanța partenerilor noștri. Agricover este pionierul pieței de agribusiness din Romania, deschizând fermierilor și procesatorilor drumul către un nou standard de productivitate și competitivitate prin inovație.

Avem nevoie alături de noi de oameni inteligenți, creativi, cu discernământ și entuziasm.
Acest program urmăreşte identificarea viitorilor profesionişti în Agricultură care vor avea posibilitatea de a se alătura echipei Agricover.

Caracteristicile programului:
 Experienţe practice în toate departamentele
 Obiective ambiţioase / îndrăzneţe
 Privire de ansamblu asupra Grupului Agricover

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru tinerii abolvenţi sau studenţi/masteranzi în ultimul an, făcând parte dintr-o echipă profesionistă.

Programul va dura 3 luni, perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în proiecte pe toate departamentele. Este un program plătit ce debutează pe 1 august. După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.

Programul cuprinde:
– 12 poziții pentru AGRIFOOD în cadrul Abatorului Periș (lângă Otopeni – se asigură transportul fiecărui participant)
– 10 poziții pentru AGRIBUSINESS în cadrul sediului nostru central din Pipera
– 6 poziții pentru AGRIFINANCE în cadrul sediului nostru central din Pipera
Programul este de 8 ore pe zi, în intervalul 09.00-17.00. De luni până vineri.

Etapele procesului de selecție
1. Aplicarea online Dacă ești cu adevărat interesat/ă de domeniul agriculturii, cu spirit de iniţiativă, atitudine pozitivă, flexibilitate şi adaptabilitate, capacitate de învăţare și curiozitate, așteptăm CV-ul tău pe adresa recrutare@agricover.ro până la data de 31 mai.

2. Vrem să te cunoaștem mai bine! Vei primi pe mail un set de întrebări la care te invităm să răspunzi sintetic și într-o formă care să te reprezinte până la data de 15 iunie.
3. Te invităm să ne descoperi! Vei fi invitat/ă la un centru de evaluare unde vei petrece 3 ore alaturi de noi, la biroul Agricover din București, până la data de 29 iunie.
4. Etapa finală Te invităm la o intalnire individuală în care să detaliem toate aspectele programului, până la data de 15 iulie.

Întreaga noastră echipă de specialiști, 1000 de oameni, te așteaptă să participi activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovației și expertizei solide în domeniu.