Bulevardul Mărăști 59, București 011464
+40 757.093.599
consiliere@usamv.ro

CRU

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră

Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul USAMV București este înființat și susținut de către Agenția Universitară a Francofoniei (AUF).

CRU își desfășoară activitatea în clădirea Centrului de Consiliere și Orientare, într-o sala de curs care este dotată cu spații didactice amenajate, cu resurse pedagogice și echipamente tehnice pentru a contribui la modernizarea învățământului, la creșterea atractivității ofertei universitare francofone și a vizibilității acțiunilor francofone locale.

Scopul: contribuie la promovarea francofoniei, la multiplicarea și modernizarea mijloacelor și modalităților de predare/învățare a limbii franceze sau a disciplinelor predate în limba franceză, dar și la sporirea vizibilității francofoniei universitare.

Centrul de Reușită Universitară pune la dispoziția studenților și cadrelor didactice din cadrul USAMV București, resurse pentru a contribui la adaptarea învățământului la nevoile actuale.

 

 

Persoană de contact:

Lect.univ.dr. Carmen MAN
Director Departament Limbi Moderne

e-mail: cru@usamv.ro

 

 

 

 

Despre AUF

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) este o asociație internațională creată cu peste 50 de ani în urmă. Aceasta reunește 990 instituții de învățământ superior și de cercetare provenind din 118 țări de pe cinci continente. AUF este, de asemenea, operatorul pentru învățământul superior și cercetare al Summit-ului Francofoniei. Misiunea sa este de a promova o francofonie universitară solidară, angajată în dezvoltarea economică, socială și culturală a societăților.

AUF promovează solidaritatea activă între instituțiile membre și le acordă sprijinul său pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă: calitatea formării, a cercetării și a guvernării academice; inserția profesională și angajabilitatea absolvenților de învățământ superior; implicarea în dezvoltarea societăților. AUF acționează în 10 regiuni ale lumii, inclusiv în Europa centrală și orientală. Pentru mai multe informații: www.auf.org.