Consiliere antreprenorială

Să fii antreprenor înseamnă să cauți independența financiară, să fii propriul tău șef, să iei toate deciziile și să faci ceva ce te pasionează. Înseamnă însă și multă muncă, stres, timp redus alături de cei dragi, mai ales la începutul afacerii. Daca vrei să îți deschizi propria afacere, echipa noastră te poate ajuta să pornești pe acest drum, îți este alături cu o serie de activități desfășurate cu scopul de a-ți arăta pas cu pas ce trebuie să faci. Nu uita să accesezi și secțiunea “Cursuri” pentru a-ți completa pregătirea antreprenorială.

ANTREPRENORIAT ȘI SURSE DE FINANȚARE BUSINESS CAFÉ - PLANUL DE AFACERI WORKSHOP - PLANUL DE AFACERI
Știm că una dintre cele mai importante provocări în inițierea unei afaceri (dacă nu chiar prima), este finanțarea. Ponderile cele mai mari în bugetul unui business sunt reprezentate de salarii, echipamente și chirie de aceea nu reușim să transformăm multe idei creative și inovative într-o afacere.Venim în întâmpinarea ta printr-o serie de întâlniri pe care le derulăm pe tot parcursul anului să îți prezentăm ce înseamnă să accesezi bani europeni, ce linii de finanțare se potrivesc cu afacerea la care te gândești și de unde să începi.Vrei să afli cum să te pregătești din timpul facultății să ai propriul business? Ai nevoie să știi ce sunt fondurile europene în domeniul tău și cum le poți accesa?Completează formularul de înscriere și un coleg din echipa noastră te va contacta să îți confirme înregistrarea pentru următoarea întâlnire “Antreprenoriat și Finanțare”.Dacă vrei să afli mai multe detalii, vino direct la noi la Centrul pentru Consiliere și Orientare în Carieră din Campus Agronomie - Herăstrău sau sună-ne la telefon 0757.093.599.
Dacă ai accesat secțiunea direct sau după ce ai parcurs mai întâi cea anterioară “Antreprenoriat și Finanțare” înseamnă că ți-am stârnit interesul și dorești să participi la întâlnirile noastre de tip Business Café, unde discutăm cu o cafea în față, într-un mediu non-formal și totuși focusat pe business start-up, despre planul de afaceri: cum se elaborează, ce trebuie să conțină și de ce este necesar. La finalul întâlnirii o să îți dai seama dacă vii și la workshop să începi să îți scrii propriul plan de afaceri sau dacă vei avea nevoie de un consultant.Completează formularul de înscriere și un coleg din echipa noastră te va contacta să îți confirme înregistrarea pentru următoarea întâlnire “Business Café”Dacă vrei să afli mai multe detalii, vino direct la noi la Centrul pentru Consiliere și Orientare în Carieră din Campus Agronomie - Herăstrău sau sună-ne la telefon 0757.093.599

Da, așa cum arată și denumirea, această secțiune este una mai tehnică, aplicată care are un singur rezultat: propriul tău PLAN DE AFACERI – scris chiar de tine. Pentru acest lucru ai nevoie sa aloci timp de 5 zile câte 2 ore pe zi sa fii inițiat(ă) în elaborarea unui plan de afaceri și să poți să dezvolți o structură-nucleu după următorul exemplu:

Completează formularul de înscriere și un coleg din echipa noastră te va contacta să îți confirme înregistrarea pentru următoarul workshop “Planul de afaceri”.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, vino direct la noi la Centrul pentru Consiliere și Orientare în Carieră din Campus Agronomie - Herăstrău sau sună-ne la telefon 0757.093.599

    "Completând acest formular te poți înscrie pentru a participa la ședințe de consiliere educațională susținute de către specialiștii CCOC.
    În cel mai scurt timp de la înregistrare, vei fi contactat de către un consilier din echipa CCOC pentru a stabili împreună detaliile programării."